Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم استقبال مردم از خرید گوشی، خروج یکی پس از دیگری شرکت‌های فروش موبایل و افزایش بی‌حد و مرز قیمت گوشی باعث شده فروشندگان موبایل شیراز به تعمیرات رو بیاورند.

به گزارش خبرنگار ایلنا برندهای موبایل نظیر سامسونگ، ال جی، هواوی و اچ تی‌سی به فکر خروج و کاهش فعالیت در بازار ایران هستند، از این رو با نبود کالا و تقاضا برای خرید موبایل، فروشندگان به تعمیرکاران این کالاها تبدیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط بسیاری از فروشندگان موبایل در بازار شیراز می‌گویند نمایندگی‌های رسمی فروش گوشی در بازار موبایل ایران از سوی کشور مبدا تحت فشار قرار گرفته‌اند تا بازار ایران را ترک کنند.

آن طور که دستغیب رئیس اتحادیه تعمیرکاران و فروشندگان تلفن و لوازم جانبى شیراز می‌گوید: زمزمه خروج شرکت‌های فروش موبایل از کشور سبب شده تا مغازه‌ها و مردم در بخش خدمات با مشکلات عدیده‌ای مواجه شوند، به طوری که این شرکت‌ها مانند گذشته به مردم و مشتریان خدمات پس از فروش ارائه نمی دهند.

سید علی دستغیب در گفت و گو با ایلنا می افزاید: برای پیگیری این مورد، بارها با شرکت‌های فروش موبایل تماس برقرار کردیم که آنها همواره اذعان می کنند به دلیل ترخیص نشدن محصولات و اجناس‌شان از گمرک، نمی توانند به مردم خدمات ارائه دهند.

دستغیب  با بیان اینکه  برای  پیگیری مشکلات و عدم خدمات دهی با یکی از شرکت‌ها نامه‌نگاری کردیم، ادامه می دهد: با توجه به اینکه طبق قانون شرکت های فروش موبایل باید از یک هفته پس از فروش محصولاتشان پاسخگوی مردم و مشتریان باشند، اما هنوز نتوانستند بعد از دو ماه به مشتریان خدمات برسانند.

وی خاطر نشان می‌کند: شرکت های فروش موبایل به دلایلی مانند عدم همکاری گمرک با آنها، عدم تخصیص دلار مبدا، مبادله ای، پایه و ..... ادامه خدمات دهی برایشان مقرون به صرفه نیست.

رئیس اتحادیه تعمیرکاران و فروشندگان تلفن و لوازم جانبى شیراز خاطر نشان می کند: عدم خدمات دهی شرکت های فروش موبایل به مردم سبب شده که میزان شکایت های مردم 4 الی 5 برابر افزایش پیدا کند.

وی می‌افزاید: افزایش نرخ دلار سبب 3 الی 4 برابری قیمت موبایل در شیراز شد، بنابراین این مهم سبب شده که قیمت یک گوشی 4 میلیون  به 12 میلیون تومان افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه بازار کار تعمیرات تلفن همراه  4 برابر شده است، بیان می‌کند: در شرایط فعلی مردم به دلیل نداشتن قدرت خرید زمانی که تلفن همراهشان خراب می شود به جای خرید گوشی نو ترجیح می دهند گوشی خود را تعمیر کنند.

به گفته وی، در شرایط فعلی فروش گوشی در مغازه های شیراز نسبت به گذشته یک دهم شده و این امر سبب رکود سنگینی در بازار موبایل شیراز شده است.

دستغیب با بیان اینکه اتحادیه فروشندگان تلفن همراه شیراز در یک ماه گذشته حدود 10 پروانه کسب را تعطیل کرده است، ادامه می دهد: اتحادیه موبایل فروشان شیراز برای تمدید پروانه‌های مغازه‌های موبایل فروشی در شیراز به 103 واحد موبایل فروشی در شیراز نامه ارسال کرده است؛ این در حالی است که تعداد 50 واحد این مغازه ها به دلایل متعدد تعطیل شده‌اند.

وی می‌گوید:‌ شرکت‌هایی که در بخش فروش موبایل در تهران فعالیت می‌کنند پاسخگوی نیاز جامعه و شهرهایی مانند شیراز نیستند.

خرید گوشى به  بن بست خورده است

علی یکی از مغازه‌داران موبایل فروشى هم با بیان اینکه بازار موبایل در سال جارى با افت شدیدى مواجه شده است، مى گوید: ما در سال‌هاى گذشته در ماه اسفند، حدود 200 گوشى مى فروختیم، اما در سال گذشته این رقم به 20 عدد کاهش یافت.

علی در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه براى خرید گوشى به شدت با بن بست ها و مشکلاتى مواجه هستیم، خاطر نشان مى کند: در حال حاضر مغازه داران موبایل فروشى در شیراز با کمبود مشترى مواجه نیستند اما عدم ثبات در نرخ گوشى هاى تلفن همراه باعث شده که مشتریان فعلا از خرید گوشى موبایل دست بکشند.

یکی دیگر از مغازه‌داران  نیز  با بیان اینکه بسیارى از مغازه داران و فروشندگان موبایل به خرید و فروش ارز و دلار رو آورده اند می افزاید: بیشتر فروشندگان موبایل در مغازه هاى استیجارى فعالیت مى کنند بنابراین آنها باید حداقل روزى یک میلیون تومان براى تامین هزینه هایى مانند اجاره، آب، برق گاز و .... کنار بگذارند و این نوسان قیمت دلار باعث بروز مشکلاتى براى آنها مى شود.

احمد  خاطر نشان می کند: چنین شرایط بدی را تاکنون تجربه نکرده‌ایم. اگر این شرایط پایدار باشد، به ناچار می‌بایست مغازه‌های خود را تعطیل کنیم و به دنبال شغل دیگری باشیم.

قدرت خرید گوشی ندارم

مصطفی یکی از خریداران در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه فروش گوشی اقساطی در شیراز دیگر وجود ندارد ادامه می دهد: به دلیل افزایش قیمت ناگهانی گوشی در شیراز مغازه ها و فعالان این صنف محصولات خود را به صورت اقساطی در اختیار مردم قرار نمی دهند.

وی می افزاید: با توجه به اینکه حدود دو میلیون تومان موجودی دارم اما گوشی که بتواند  با توجه به موجودی ام امکانات قابل قبولی داشته باشد را پیدا نمی‌کنم.

این خریدار با اشاره به اینکه در حال حاضر به هر مغازه ای که مراجعه می کنم یا گوشی دست دوم پیشنهاد می دهند یا گوشی های ساده ادامه می دهد: در شرایط فعلی ناچارم گوشی که در دست دارم را تعمیر کنم و به ناچار از آن مراقبت کنم.

گزارش: محمدرضا طاهری

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خدمات پس از فروش خرید و فروش دلار قانون موبایل 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در هفته گذشته چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری با زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ لرزید. به گفته دکتر مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در گفت‌وگو با ایسنا، گسل اصلی مرز شمالی استان مازندران شامل گسل‌های «مازندران»، «کاسپین» و «خزر» یک گسل راندگی پنهان است که لغزش عمودی دو میلی‌متر در سال و متوسط افقی ۳ میلی‌متر در سال را نشان می‌دهد. در جنوب البرز، امتداد گسل‌های «آستانه»، «فیروزکوه»، «مشا» و «طالقان» و از شرق به غرب از میزان لغزش ۵ تا ۲ میلی‌متر در سال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین گسل‌های لرزه‌زا در منطقه البرز مرکزی شامل گسل‌های زیر می‌شود:

* گسل شمال البرز
* گسل کاسپین (مازندران)
* گسل لاریجان
* گسل لار
* گسل مشا
* گسل کندوان
* گسل بلده

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله به بزرگای ۲.۷ و زلزله‌های ۲.۸، ۲.۹ و ۴.۲ به ثبت رسید و کیانشهر استان کرمان با زلزله ۳.۹ و کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه اول اردیبهشت

کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۲۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری کنگ، ۳۳ کیلومتری بندر لنگه و ۴۷ کیلومتر جزیره تنب بزرگ این استان بوده است.

خوی استان آذربایجان غربی بعد از یک زلزله ۲.۷، زمینلرزه دیگری با بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۰ کیلومتری خوی و ۳۱ کیلومتری ایواوغلی استان آذربایجان غربی و ۳۵ کیلومتری تسوج استان آذربایجان شرقی بوده است.

در مرزن آباد استان مازندران زلزله ۲.۷ رخ داد.

یکشنبه ۲ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

معمولان استان لرستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۰ کیلومتری معمولان، ۲۲ کیلومتری ویسیان و ۲۴ کیلومتری خرم آباد این استان گزارش شد.

دوشنبه ۳ اردیبهشت

در اینچه برون استان گلستان زلزله ۲.۹ رخ داد.

بهاباد استان یزد زمینلره‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۱ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۳۰ کیلومتری بهاباد و ۴۰ کیلومتری بافق استان یزد و ۷۴ کیلومتری کوهبنان استان کرمان بوده است.

در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری فین، ۴۱ کیلومتری قلعه قاضی و ۴۴ کیلومتری بندرعباس این استان گزارش شد.

سه‌شنبه ۴ اردیبهشت

در چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری به ثبت رسید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری چلگرد این استان، ۳۸ کیلومتری قلعه خواجه و ۶۵ کیلومتری لالی استان خوزستان بوده است.

در شوسف استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد که کانون این رخدادهای لرزه‌ای در ۶ کیلومتری چالوس، ۱۱ کیلومتری نوشهر و ۱۴ کیلومتری کلارآباد این استان بوده است.

چهارشنبه ۵ اردیبهشت

در گتوند استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد.

در کیانشهر استان کرمان زلزله ۳.۹ در عمق ۶ کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در ۱۸ کیلومتری کیانشهر، ۲۲ کیلومتری کوهبنان و ۳۲ کیلومتری راور این استان گزارش شد.

جم استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری زمین لرزید و کانون آن در ۲ کیلومتری جم، ۲۸ کیلومتری بندر کنگان و ۳۲ کیلومتری بنک این استان گزارش شد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه بوده است.

پنج شنبه ۶ اردیبهشت

در بابامنیر استان فارس زلزله ۲.۷ و در جایزان استان خوزستان زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

جمعه ۷ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله ۲.۷ و ۲.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته
  • ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟